Wuxi Costel Turbo Industry Ltd

Wuxi Costel Turbo Industry Ltd

Professionele Turbofabrikant

 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Wuxi Costel Turbo Industry Ltd Fabrieksreis

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  A: Costel turbo kan het ontwerp en de vervaardiging van allerlei ondernemen het bewerken (zand het bewerken, metaal het bewerken, het hete/handkerndoos bewerken). Wij kunnen technisch overleg aanbieden over kostenloos het bewerken. De diensten omvatten het bewerken techniek, het bewerken tekortoplossingen, CAD/CAM/CAR-toepassing in het openen het bewerken.

  Wuxi Costel Turbo Industry Ltd fabriek productielijn 0

   

  B: De compressorhuisvesting wordt gemaakt van aluminium gieten waar het gebruik van diverse rangen, het afgietsel van de ernstmatrijs en zand het gieten de technieken worden gebruikt.
  De compressorhuisvesting werd machinaal bewerkt strikt aan OEM specificatie met nieuwe CNC machine.

  Wuxi Costel Turbo Industry Ltd fabriek productielijn 1Wuxi Costel Turbo Industry Ltd fabriek productielijn 2

   

  C: De lagerhuisvesting is het steunlichaam van rotorcomponenten in een turbocompressor. Het wordt verbonden met compressorhuisvesting en turbine het huisvesten om de voltooide turbocompressor te vormen. Behalve het dragen van de mechanische lading van rotorcomponenten, verdraagt het ook de hittelading van het turbineeind.

  Wuxi Costel Turbo Industry Ltd fabriek productielijn 3

   

  D: Onze turbinewielen worden gemaakt van nikkel gebaseerde gietende legeringen en bestaan uit een aantal door gevormde bladen die rond de omtrek van een cirkelagent worden gelast die met een staalschacht wordt verbonden. De turbinebladen worden specifiek ontworpen om fijne scherpe randen binnen de turbinehuisvesting te hebben; terwijl joumals van het schachtlager vaste vorm gegeven inductie en grond voor dimensionale nauwkeurigheid zijn.

  Wuxi Costel Turbo Industry Ltd fabriek productielijn 4

  Wuxi Costel Turbo Industry Ltd fabriek productielijn 5

  Zodra de roterende assemblage is samengebracht, is het dynamisch en VSR (trillings sorterende installatie) evenwichtig aan minieme tolerantie alvorens wordt gebouwd in zijn compressor en turbinehuisvesting.

  Wuxi Costel Turbo Industry Ltd fabriek productielijn 6

   

  E: De patronen zijn assemblied door automatische lijn, en zijn evenwichtig met Turbotechnieken VSR of schenck saldomachine.

  Wuxi Costel Turbo Industry Ltd fabriek productielijn 7

  Wuxi Costel Turbo Industry Ltd fabriek productielijn 8Wuxi Costel Turbo Industry Ltd fabriek productielijn 9

  Wuxi Costel Turbo Industry Ltd fabriek productielijn 10

   

   

 • OEM / ODM

  Costel Turbolevering de turbo en de delen met de OEM kwaliteit voor Garrett, Holset, KKK, Mitsubishi, IHI, Toyota en andere turbocompressormerken, die wijd op Personenauto, Vrachtwagens, Bussen, zware industrie etc. van toepassing zijn

 • R & D

  Costel turbo onderneemt het ontwerp en de vervaardiging van allerlei het bewerken (zand het bewerken, metaal het bewerken, het hete/handkerndoos bewerken). De diensten omvatten het bewerken techniek, het bewerken tekortoplossingen, CAD/CAM/CAR-toepassing in het openen het bewerken.

  Wij ontwikkelen 30~50 soorten volledige turbo elk jaar voor levensonderhoud de recentste stap in de turboindustrie.

   

Contactgegevens
Wuxi Costel Turbo Industry Ltd

Contactpersoon: Mr. Benjamin

Tel.: 86-18061520139

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)